Twitter
26 Eylül 2017 Salı

İstanbul'da Sultanbeyli Mimar Sinan Mahallesi Hikmetyar Caddesi üzerinde, bir yıl önce 4 kişinin yaralandığı kahvehane taranması olayının tarafları tekrar kavga etmişti. Geçtiğimiz günlerde yaşanan silahlı kavga sonucu işyerinin önünde bulunan Savaş Can, hayatını kaybetmişti.

OĞLUNUN GÖZLERİ ÖNÜNDE VURMUŞLAR

Yaşanan dehşet anları güvenlik kameralarınca saniye saniye görüntülendi. Hayatını kaybeden Savaş Can'ın, oğlu olduğu iddia edilen küçük bir çocuğu sevdiği sırada vurulduğu ortaya çıktı. Katil zanlıların çocuğa aldırış etmeden Savaş Can'ın başına ateş ettiği ve küçük çocuğun da babasıyla birlikte yere düştüğü anlar dehşete düşürdü.

DEHŞET ANLARI KAMERADA

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, motosikletli bir şahıs küçük çocukla birlikte Savaş Can'ın işyerinin önüne gelerek çocuğu bırakıyor. Çocuğun yanına giden Savaş Can da küçük çocuğu sarılarak seviyor. Bu sırada işyerinin önüne beyaz bir araç yanaşıyor. Araçtan inen bir şahıs Savaş Can'nın başına, çocuğu sevdiği sırada ateş ediyor. Küçük çocuğun gözleri önünde vurulan Savaş Can yere yığılırken katil zanlısı beyaz araçla birlikte olay yerinden uzaklaşıyor. Öte yandan, dehşet veren olayda küçük çocuğun da Savaş Can'la birlikte yere düştüğü ve babasına tutunmaya çalıştığı görülüyor. Olayı gören vatandaşlar ise yardıma koşuyor. (İHA)