Twitter
21 Eylül 2017 Perşembe

Namibya'nın Outja kasabasındaki bir turist merkezinde satış ve rezervasyon görevlisi olarak çalışan Zimbabveli 31 yaşındaki Annemarie Theron, 9 aylık bebeği Laila'nın bakımıyla ilgilenmesi için Nicolin Hoeses isimli bakıcıyla anlaştı. Bir süre sonra bakıcının hareketlerinden şüphelenen Theron, bakıcının bebeği ile ilişkisini gözlemlemek amacıyla çocuk odasına gizli kamera yerleştirdi. Kameranın yerleştirilmesinden sadece birkaç saat sonra ise korkunç görüntülerle karşılaştı. 

Görüntülerde, kendisi de 4 çocuk annesi olan bakıcı Hoeses, 9 aylık Laila'ya şiddet içeren hareketlerde bulunuyor. Laila'yı sert bir şekilde yüz üstü olarak beşiğine hızla atan bakıcı, yerdeki birkaç parça eşyayı da beşiğe attıktan sonra odadan çıkıyor. Ardından hemen odaya giren bakıcı, Laila'yı bacağından tutarak beşiğinden çıkarıyor ve 'poşet' taşıyormuş gibi sertçe sallayarak odadan çıkıyor.

"Görüntüleri izledikten sonra kanım dondu, ağlamaktan kendimi alamadım kendimi aldatılmış kandırılmış ve ihanete uğramış hissettim" diyen Theroni bakıcıdan şikayetçi olmasının ardından gözaltına alınan bakıcı Hoeses, tutuklandı. Bakıcı Nicolin Hoeses cinayete teşebbüsten tutuklu yargılanıyor. (Daily Mail)