Twitter
04 Ağustos 2017 Cuma

Olay, 29 Temmuz 2017 günü Zonguldak'ın Kilimli ilçesine bağlı Çatalağzı beldesinde meydana geldi. Onur K. iddiaya göre bariyerleri kapalı olan hemzemin geçitten geçmek istedi. Bu sırada Karabük-Zonguldak seferini yapan yolcu trenini fark eden sürücü, motosikletin yönünü çevirmeye çalışsa da hızla gelen tren motosikletin arkasındaki Sercan Deliacı'ya çarptı. Trenin önünde sürüklenen Deliacı ağır yaralandı. Sürücü ise kazadan hafif sıyrıklarla kurtuldu.

Olay yerine gelen ambulansta ilk müdahalesi yapılan talihsiz genç, Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Termik santralde taşeron firma işçisi olarak çalıştığı öğrenilen Deliacı, hastanedeki 5 günlük yaşam savaşını kaybetti. Hastanede hayatını kaybeden Deliacı, otopsi işlemlerinin ardından ikindi namazını müteakip Devrek ilçesinde defnedilecek.

Feci kazanın o anları ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Kapalı olan bariyerden geçmeye çalışan motosiklet sürücüsünün treni fark etmesi üzerine motosikletin yönünü değiştirdiği ancak arkasında oturan Deliacı'nın trenin altında kaldığı görüntülere yansıdı. Kaza sonrası başlatılan soruşturma sürüyor. (İHA)