Twitter
Senem Toluay Ilgaz - Işınsu Tezcan Haftasonu Sabahı Haftasonu 08.00
Haftasonu Sabahı - 28 Ağustos 2022 (ABD ile vize sorunu çözülecek mi?)
28 Ağustos 2022 Pazar Süre: 03:42:34

ABD'nin gündeminde hangi konular var? ABD ile vize sorunu çözülecek mi? Türk vatandaşlarının vize talebine yanıt neden gecikiyor? Joe Biden ABD’yi “tatilde” mi yönetiyor? Joe Biden’ın gündeminde neler var? Önümüzdeki günlerde hangi adımları atması bekleniyor? ABD, Sanna Marin’in sızdırılan görüntülerine ne diyor? Haftasonu Sabahı’nda Oya Çebi sordu; Ciner Medya Grubu ABD Temsilcisi Ali Çınar değerlendirdi.

Adım adım Büyük Taarruz'a nasıl gelindi? Büyük Taarruz nasıl kazanıldı? Hangi komutanlar vardı, nasıl bir strateji uyguladılar? Büyük Taarruz kararı nasıl alındı? Ordu 30 Ağustos'a nasıl hazırlandı, zafer nasıl kazanıldı? Haftasonu Sabahı’nda Antalya Bilim Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mesut Uyar anlattı.

Bu kış balık bolluğu yaşanır mı? Av yasağı bitiyor, denizlerde bolluk işaretleri var mı? Yeni sezonda balık fiyatı ne olur? 1 Eylül'den sonra balık tezgahlarında neler göreceğiz? Balık tüketiminde azalma var mı? Fahiş fiyatlar balık tüketim oranını etkiledi mi? Denizlerde av yasağı neden önemli? Yasağa uymamak balık türlerini nasıl etkiler? Balık avlamanın kuralları neler, uymayanlar var mı? Kirlilik balıkları nasıl etkiliyor? Kirlilik ve iklim değişikliği deniz yaşamını nasıl etkiler? Türkiye'de balık tüketimi yeterli mi? Her eve girmesi gereken oranda balık giriyor mu? Haftasonu Sabahı’nda Oya Çebi sordu; Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürü Dr. Mustafa Altuğ Atalay değerlendirdi.

Aralıklı Oruç nedir? Nasıl bir beslenme modeli, sağlık için riskleri var mı? Aralıklı Oruç sağlıklı bir yöntem mi? Uzun süre açlık doğru bir yöntem mi, riskleri var mı? Aralıklı Oruç'ta uyku nasıl olmalı? Hangi saatlerde uyumak, hangi saatlerde beslenmek gerekir? Haftasonu Sabahı’nda Oya Çebi sordu; Biyokimya Uzmanı Dr. Ayşegül Çoruhlu yanıtladı.