Twitter
05 Şubat 2018 Pazartesi

Konyaaltı'nda yaşayan üniversite öğrencisi S.Ç'den haber alamayan ağabeyi ve kız arkadaşı, eve gittiklerinde 26 yaşındaki genci hareketsiz halde buldu.  Eve gelen sağlık ekipleri yaptığı incelemede S.Ç'nin hayatını kaybettiğini belirlerken, cesedin yanında "Siyanür içtim, bana dokunmayın" yazılı bir not bulundu. Bunun üzerine polis ekipleri tarafından tedbir amacıyla olayın yaşandığı apartman ve bitişiğindeki bina boşaltıldı, sokağa giriş çıkışlar da yasaklandı. 

Sercan Ç'nin Antalya Adli Tıp Kurumunda yapılan otopsisinde siyanür izine rastlanılmadığı kaydedildi. Kesin ölüm nedeninin tespiti için alınan kan ve sıvı örneklerinin incelemesinin sürdüğü belirtildi. Cenazesi memleketi Adana'ya gönderilen Sercan Ç'nin oturduğu daire ve apartmanda yapılan kapsamlı incelemede de siyanür izi tespit edilmediği öğrenildi.
Bu arada, tedbir amacıyla hastanede karantinaya alınan Sercan Ç'nin ağabeyi, kız arkadaşı ile eve giren 3 sağlık çalışanında da siyanüre ilişkin herhangi bir bulgu tespit edilemediği kaydedildi.