Twitter
11 Temmuz 2018 Çarşamba

23 Nisan'da dünyaya gelen İngiliz kraliyet ailesinin en yeni üyesi Prens Louis vaftiz edildi. Vaftiz töreni St. James Sarayı'ndaki Kraliyet Şapeli'nde düzenlendi. Törene, Prens Charles, Cornwall Düşesi Camilla, Prens Harry ve eşi Meghan Markle gibi kraliyet ailesinin önde gelen üyeleri katıldı. Törende gözler Kraliçe II. Elizabeth'i aradı; ancak Kraliçe'nin yoğun programından dolayı törene katılamadığı açıklandı. 

İngiliz kraliyetinin ünlü çifti, ilk kez tüm çocuklarıyla birlikte objektiflere yansıdı. Mutlu aile tablosunda çiftin en büyük çocukları 4 yaşındaki Prens George, 3 yaşındaki Prenses Charlotte ve 11 haftalık Prens Louis bir aradaydı. 

Prens Louis'e en anlamlı hediye amcası Prens Harry'den geldi. Prens Harry yeğenine, "Winnie the Pooh" kitabının 1926 yılına ait ilk baskısını hediye etti. Bu kitap için 8 bin sterlin yani 49 bin Türk lirası ödedi. Prens Harry'nin en güzel çocukluk anısı olarak annesinin yatmadan önce kendisine kitap okuduğu zamanları hatırladığı ve favori çocukluk kitabının da "Winnie the Pooh" olduğu ileri sürüldü.