Twitter
11 Temmuz 2021 Pazar

Haftasonu deyince akla ne geliyorsa, Burası Haftasonu’nda…

ABD’de neler konuşuluyor? Donald Trump Hitler’i mi övdü? Trump, Hitler hayranı mı, şuursuz mu? ABD’de delta varyantı yok mu? Haiti’deki suikastın perde arkasında neler var? Miami faciasında son durum ne? Habertürk Yazarı Oray Eğin, Burası Haftasonu’nda aktarıyor.

Uzay savaşlarında son durum ne? Uzay yolunda risk var mı? Uzaydaki uydular ne işe yarar? Türkiye’nin uzayda 7 uydusunun olması ne anlama geliyor? Astrofizikçi Dr. Selçuk Topal, Oylum Talu’ya anlatıyor.

Hipnoz nerelerde kullanılıyor? Hipnozun tehlikeleri var mı? Herkes hipnoz olabilir mi? Hipnozla suçlular bulunabilir mi? Hipnozla insanlar suç işlemeye ikna edilebilir mi? Hipnozla dil öğrenmek mümkün mü? Hipnozla bir insanın davranışları değiştirilebilir mi? Haftasonu sabahlarının vazgeçilmezi Oylum Talu ile Burası Haftasonu’nda Uzman Klinik Psikolog / Hipnoz Uzmanı Mehmet Başkak değerlendiriyor.

Nerede duralım, ne yiyelim? Nerede, ne yemeli, ne içmeli? Doymak için mi, damak tadı için mi yiyoruz? Şef / Seyyah / Araştırmacı Ömür Akkor, Oylum Talu’ya anlatıyor.