Twitter
Haftalık - 30 Ocak 2021 (Fatih ve Esenyurt’ta yabancı ikameti izni neden durduruldu?)
31 Ocak 2021 Pazar

Siyasetten sosyal hayata, Türkiye'den dünyaya, Haftasonu'nun öne çıkan tüm haberleri ve yorumları, Ceren Bektaş Atuk ile Haftalık’ta…

Hamsi avı yasağı uzatılacak mı? Ucuz balık hayal mi oldu? Hamsi sezonu tamamen kapandı mı? Balıkçılar hamsi yasağına ne diyor? Balık sıkıntısında suçlu kim? Balık sorunu nasıl aşılacak? Haftalık’ta Ceren Bektaş Atuk, konukları İSKOMDER Başkanı Mahmut Uçan, Karadeniz Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Kocabaş ve Tarım Bakanlığı Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdür Yardımcısı Turgay Türkyılmaz ile konuştu.

Fatih ve Esenyurt’ta yabancı ikameti izni neden durduruldu? İstanbul genelinde kaç yabancı var? Hangi ilçede kaç yabancı var, kaçı kayıtlı? Hangi işlerde yoğunlaşıyorlar, neler yapıyorlar? İstanbul yabancılara alışabildi mi? Hangi ilçede kaç yabancı yaşıyor, profilleri ne? Haftalık’ta Ceren Bektaş Atuk, konukları Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt ve Türk-Alman Üniversitesi Göç ve Uyum Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Murat Erdoğan ile değerlendirdi.