Twitter
Haftasonu Sabahı - 17 Temmuz 2022 (Erdoğan, Putin ve Reisi görüşmesinde neler konuşulacak?)
17 Temmuz 2022 Pazar

ABD’nin gündeminde hangi konular var? ABD enflasyonu nasıl düşürecek? ABD Başkanı Joe Biden’ın enflasyon için planı var mı? ABD’de işsizlerin sayısı artıyor mu? İşsizlik maaşına başvuranların sayısı neden artıyor? Donald Trump yeniden aday mı olacak? Trump 2024 seçimlerinde kazanır mı? Haftasonu Sabahı’nda Mine Sarı sordu; Habertürk Yazarı Oray Eğin değerlendirdi.

19 Temmuz’da İran’da gerçekleşecek üçlü liderler zirvesi neden önemli? Erdoğan, Putin ve Reisi görüşmesinde neler konuşulacak? Ahmet Yesevi Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Cengiz Tomar, Haftasonu Sabahı’nda anlattı.

Moon tarikatı nasıl bir örgüt? Nerede ve ne zaman kuruldu, inanç biçimleri nasıl şekillendi? Tarikatın lideri kim, nasıl bir yapılanma, neyi amaçlıyorlar? Tarikatın Japonya eski başbakanıyla ilişkisi ne, nasıl üye topluyor? Tarikatın kaç üyesi var, hangi ülkelerde varlık gösteriyor? Toplu nikah törenleri neden yapılıyor, hedeflenen ne? Abe suikastının arkasında kim var? Cinayet Moon tarikatıyla neden ilişkilendiriliyor? Moon tarikatı hangi sembolleri kullanıyor, kostümlerin anlamı ne? Haftasonu Sabahı’nda Mine Sarı sordu; Araştırmacı - Yazar Erhan Altunay değerlendirdi.

Sebze meyve fiyatları düşüyor mu? Çarşı pazarda fiyatlar düşüyor mu, artıyor mu? Yaz sezonu sonuna kadar tezgahlarda durum nasıl değişir? Tarladan tezgaha fiyat farkı neden? Sebze ve meyve alıcıya ulaşana kadar nasıl fiyatlanıyor? Hangi ürünlere ulaşmak çok zor? Çiftçinin maliyet nedeniyle ekmediği ürünler hangileri? Tezgahta hangi ürünler daha ucuz? Hangi sebze ve meyvenin fiyatı biraz daha ucuz? Haftasonu Sabahı’nda Mine Sarı sordu; Türkiye Halciler Federasyonu Başkanı Yüksel Tavşan yanıtladı.